Skreddersøm, Magasin og Standard er 3 foto stiller jeg leverer. Alle stiller levers i 3 pakker. 25-30 bilder, 45 bilder og 60-70 bilder. 

Et boligfotografi kan være naturlig og dagslysbasert, eller mere polert, med ekstra blitzbelysning.

Skreddersøm-pakkene: Dette er en dagslysstil med fokus på kontrast mellom lys og skygge. Lampene er vanligvis slått helt av, og bildene har en litt «moody» atmosfære. Denne stilen skaper stemning og atmosfære, ideelt for å formidle varme i boligbilder og er populær blant de som søker en spennende og unik stil. 

Magasin-pakkene: Bruker primært dagslys som lyskilde hvor vi skaper naturlige bilder med et spill av lys og skygge. Lampene er vanligvis slått av, men noe blitz kan tilføres ved behov. Bildene kan virke mindre polerte enn i standardstilen og er gjenkjennelige fra nordiske interiørmagasiner. Denne stillen er et godt valg om man ønsker stemning og atmosfære.

Standard-pakkene: En kombinasjon av dagslys og blitz. Alle rom blir lyssatt med blitz for å gi et lyst og innbydende preg. Her er som regel alle lamper skrudd på. Denne stilen fremhever farger og detaljer i rommene og har som oftes full utsikt i vinduene. Her virker bildene mere polerte en de andre stilene. 

Deluxe pakken kan man velge mellom Standar eller Magasin. Denne pakken er for særegne eller store boliger. 

Under kan du se en blanding av stillen.

 

Tilleggstjenester

Kveldsbilder

Dronefoto/video

Boligvideo

3D-visning

Plantegning

Virituel Styling